Maarit Koli, eläinlääkäri
Olen kotoisin Kuusjoelta Salon Seudulta ja valmistunut eläinlääkäriksi 1993 Helsingistä. Asun nykyään Jokioisten Vaulammilla ja perheeseen kuuluu kolme nuorta, joista vanhimmat opiskelevat Helsingin Yliopistossa ja nuorin Someron lukiossa. Perheen ilona on kaksi kissaa, Miksu ja Nöpö, 3 kanaa, 13 lammasta sekä Ventti-ruuna ja Nasu-poni. Hepat ja lampaat karitsoineen laiduntavat kesäisin Loimijoen rannalla ohikulkijoiden silmänilona.


Anette Malinen, klinikkaeläinhoitaja
Olen valmistunut 2011 maatalousyrittäjäksi Mustialasta ja sen jälkeen olen toiminut karjanhoitajana. Tänä vuonna olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Ahlmannilta ja jatkan harjoitteluni jälkeen osa-aikaisena apulaisena Jokivetissa sekä jatkan karjanhoitajan työtä sen ohessa. Kotoa löytyy koirat Arska ja Fifi, Ernesti-kissa, sekä 4 hevosta: Tale, Jekku, Veeti ja hoitoponi Nikke.

Kaisa Sandbacka, klinikkaeläinhoitaja
Olen kotoisin Keski-Suomesta Vaajakoskelta. Kanta-Hämeeseen minut toi Ypäjän hevosopisto, josta valmistuin hevostenhoitajaksi 2006. Tallimestarin erikoisammattitutkinnon suoritin työn ohessa -09/-10. Klinikkaeläinhoitajan näyttötutkintoon valmistavan koulutuksen suoritin 2016. Perheeseeni kuuluu miehen ja tyttären lisäksi kaksi tanskandoggia Anni ja Hilma. Koirien kanssa harrastamme rally-tokoa ja käydään näyttelyissä.
Enna Haapanen, Eläinlääkäriopiskelija
Olen kotoisin salosta, Kuusjoelta ja aloitin eläinlääkäriopinnot Tartossa Virossa. Kolmannen opiskeluvuoden jälkeen toimin jälleen kesäapulaisena Kotona Kuusjoella asustavat lapinkoira Nalle ja Viiru-kissa sekä mukanani Virossa kulkee etnankoira Uno.


Suomen_eläinlääkäriliiton_logo

Eläinlääkäri Maarit Koli puh. 03-4382244 gsm. 045-1261722