Maarit Koli

Eläinlääkäri

Olen kotoisin Salon Seudulta ja valmistunut eläinlääkäriksi 1993 Helsingistä. Asun nykyään Jokioisten Vaulammilla ja perheeseen kuuluu kolme nuorta aikuista. Perheen ilona on kolme kissaa, Nöpö, Myrtti ja Muru, 2 kanaa, 12 aikuista lammasta, 28 karitsaa sekä Ventti-ruuna ja Nasu-poni. Hepat ja lampaat karitsoineen laiduntavat kesäisin Loimijoen rannalla ohikulkijoiden silmänilona.

Annette Malinen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut 2011 maatalousyrittäjäksi Mustialasta ja sen jälkeen olen toiminut karjanhoitajana. Koska minua kiinnostivat myös pieneläimet, kouluttauduin klinikkaeläinhoitajaksi Tampereen Ahlmannilla. Valmistuin täältä 2018 ja aloitin työskentelemään ensin osa-aikaisena ja 2021 alkuvuodesta kokopäiväisenä apulaisena Jokivet Forssassa. Kotoa löytyy koirat Arska ja Santeri, Ernesti-kissa, sekä 4 hevosta. Jäin heinäkuussa 2021 äitiyslomalle ja olen nyt pääosin hoitovapaalla, palaan kuitenkin töihin toukokuussa tehden pari lyhyttä työjaksoa.

Emilia Ahonen

Eläintenhoitaja

Olen valmistunut 2013 eläintenhoitajaksi ja tähän astisen urani olen tehnyt lomittajana ja karjanhoitajana. Perheeseeni kuuluu mies ja tytär, sekä kaksi kissaa ja koira. Toimin nyt Jokivet Forssassa Annetten sijaisena mutta jään itse vanhenpainvapaalle 22.11.2023.

Pirjo-Liisa Honkola

Eläintenhoitaja

Olen valmistunut 2012 eläintenhoitajaksi Keudasta, Mäntsälästä, minkä jälkeen olen työskennellyt lomittajana ja karjanhoitajana. Myöhemmin valmistuin lähihoitajaksi ja työskentelin vanhusten parissa. Perheeseeni kuuluu mies ja 3 poikaa, sekä 2 hevosta, 3 kissaa ja muutama lemmikkikana. Toimin Jokivet Forssassa Annetten sijaisena alkusyksyyn asti.

Suomen_eläinlääkäriliiton_logo